10 Temmuz 2017 Pazartesi

Böceklerin Yol Açtığı Hastalıklar


Böceklerin yol açtığı hastalıklar insanların bedensel ve ruhsal dengesinin bozulmasına neden olur. Hayvanlar aleminin yüzde doksan gibi büyük bir kısmını oluşturan böcekler, elbette doğada faydalı olabildikleri gibi, kendilerinin ve hayvanların arasında da bir yaşama zinciri oluştururlar. Fakat pek çok haşere türü insanlar için oldukça büyük tehlike oluşturmaktadırlar. Bu tehlikelerden özellikle çocuklar etkilenmekle birlikte, yaşlı bireylerde de büyük olumsuzluklara sebep olmaktadırlar.
Her böcek türü ait oldu familyanın özelliğine göre çok farklı virüsleri, bakterileri veya zehirli maddeleri kendilerinde barındırırlar.  Buna ek olarak bir de üredikleri yerler oldukça pis ve bakteriyel açıdan yoğun hastalıkların olduğu yerlerdir. Bu nedenle bazen kendileri dahi bu hastalıkları kaldıramayıp ölmektedirler.  Bu haşerelerden bir an evvel kurtulmak için böcek ilaçlama operasyonu uygulatmalı yaşam alanınızı korumalısınız.

Bu Hastalıklara Dikkat!

Haşerelerin insanlar üzerinde çeşitli hastalıklara neden olabildiğini artık hepimiz biliyoruz. Tarih boyunca insanların hayatlarında var olan ve türünü arttıran haşere ile mücadele etmek sebep olacak hastalıklardan korunmak için önemlidir. Böcek ilaçlama firmaları tarafından kontrol altına alınan böceklerin neden olduğu hastalıklar;
  • İnsan ve hayvanlar üzerinde cilt ve deri, zührevi hastalıklara,
  • Gıda zehirlenmelerine,
  • Vücut zehirlenmelerine,
  • Ateşli hastalıklara yol açmaktadırlar.
Zehirli ya da zehirsiz olması fark etmeksizin yaşam alanlarımıza saldıran haşerelerden kurtulmanın başı temizlik koşullarını eksiksiz sağlamaktır. Bunun yanında düzenli periyotlarda böcek ilaçlama uygulaması sorunun çözümünde yeterli olacaktır.

Hangi Haşere Ne Tür Hastalık Bulaştırır?

Hangi haşere ne tür hastalıklar bulaştırır? Bazı haşereler ise özel olarak bazı hastalıkları insanlara bulaştırmaktadırlar. Sağlık biriminden yardım alarak tedavi gerektiren bu hastalıklar şöyledir:
  • Uyuz böceği ile bulaşan uyuz hastalığı,
  • Mayt, akar, mite ile bulaşan bronşit, nefes darlığı, öksürük, tıkanıklık,
  • Çıyan, akrep, yılan sokmalarından bulaşan kısmi felç,
  • Pire ve sivrisinekler üzerinden kan yoluyla bulaşan hastalıklar gibi.
Böceklerin yol açtığı hastalıklara yakalanmamak için sizlere en iyi şekilde hizmet sunan Tuzla Böcek İlaçlamafirmamıza 7 gün 24 saat ulaşabilirsiniz. Böcek ilaçlama şirketleri içinde daima en önder konumda olan servisimiz, sürekli kontrol edilen ilaçları ve uzman kadrosuyla siz değerli halkımızın daima yanındadır. Bizlere sitemiz üzerinden de talep formlarımızı doldurarak ulaşabilirsiniz.

Ayyıldız böcek ilaçlama şubemiz, halk sağlığını korumak için profesyonel yaklaşımlarda bulunmaktadır. Şirketimiz her zaman insan sağlığını birinci planda tutmakta, çalışmalarını bu yönde sürdürmektedir. Şirketimiz, Sağlık Bakanlığı ruhsatlıdır. Haşerelerle ve farelerle mücadele ederken, sağlığınızı tehlikeye sokacak hiçbir yaklaşımda bulunmamaktadır.
Biz Kimiz?
Şirketimiz, uzun yıllardır sektörde bulunmaktadır. Faaliyetlerini, insan ve çevre sağlığını korumak için sürdürmektedir. Dünya Sağlık Örgütü’ne yürüttüğü çalışmaları her zaman takip etmekteyiz. Örgüte, uygun koşullarda hizmetlerimizi sürdürmekteyiz.
Sektörde herkes tarafından bilinen şirketimiz, her zaman rakiplerine öncülük etmiştir. Türkiye standartlarının üzerinde verdiğimiz hizmetlerle, müşterilerimizi kalite ile tanıştırdık.
Kaliteli Hizmet Anlayışımız
Şirketimiz, Ayyıldız böcek ilaçlama şubesi ile ilçedeki küçük, büyük her alana hizmet olanağı sunmaktadır. Tüm mahalle, semt ve civar köylere verdiğimiz hizmetler kesintisiz olarak devam etmektedir. İlçe halkının sağlığı, bizim güvencemiz altındadır.
Hizmetlerimiz özel eğitim alan, güler yüzlü personellerimiz eşliğinde gerçekleştirilmektedir. Personellerimiz, İl Sağlık Müdürlüğü’nün kapsamlı olarak verdiği eğitimlerden, başarı ile geçmiş kişilerdir.
Hizmet ağımızda bulunan her yere, en iyi yöntemlerle uygulama yapmaktayız. Yöntemlerimiz, en kaliteli ekipmanlarla, eğitimli personellerle ve kaliteli ilaçlarla uygulandığı için her alana %100 başarılı çözümler getirmektedir.
Tüm bu kaliteli hizmetlerin hepsini, piyasanın çok altında fiyatlarla uygulamaktayız.


Şirketimiz, her zaman kalitenin adresi olmaktadır. İstanbul’da böcek ilaçlama hizmeti almak için, piyasa araştırması yapmanıza gerek yok. Sağlığınızı da, paranızı da koruyan şirketimize güvenebilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

En İyi Böcek İlaçlama Servisi Hangisidir?

İlaçlama firmalarına evini ya da böceklerden şikayet ettikleri herhangi bir mekanı ilaçlatmak isteyen kişiler, en iyi böcek ilaçlama servis...